המוצר נוסף לסל הקניות:
5 סיבות להזמין מגשי פירות
לצד קינוחים בכוסות אישיות או מאפים מתוקים, לא נדיר היום למצוא גם פירות בפינת הכיבוד הקל באירועים. אם פעם צורת ההגשה הייתה בסיסית ובדרך כלל היינו מוצאים סלסלה עם כמה תפוחים או בננות, היום הפירות מגיעים בתוך מגשי אירוח מרשימים ומזמינים הרבה יותר, כך מי שאוכל לא צריך ללכלך את הידיים ולחפש מפיות ומי שמארגן את האירוע לא צריך לעמוד דקות ארוכות ולחתוך בצורה אסתטית את כל הפירות בעצמו.
אז למה מגשי הפירות הפכו להיות כל כך פופולאריים? הנה חמש הסיבות הכי טובות:
1. תחליף בריא
היום יש יותר ויותר מודעות לצריכת מזונות בריאים שיכולים להחליף מזונות אחרים. הפירות נחשבים למאכל בריא ואף חיוני הכוללים ויטמינים וסיבים תזונתיים העוזרים לעיכול. עם זאת, גם פירות צריך לצרוך במתינות מכיוון שיש בהם סוכר פירות, וכאן דווקא יש יתרון למגשי פירות של באלי פרי בהם הפירות מגיעים כפלחים ולא כפירות שלמים.
2 . מגרים את החושים
גם הקינוח הכי יפה ומרשים לא יכול להתחרות בצבעוניות של הפירות שמגיעים כמעט בכל צבעי הקשת, ולכן הפירות לא מגרים רק את חוש הטעם. אבל חוש הראייה הוא לא החוש היחיד : לפירות כמו בננות, אננס, תותים ועוד יש ריח משכר ונעים שקשה להתעלם ממנו, ואפילו כשאנחנו אוחזים בפלח של פרי רענן, חוש המישוש שלנו עובד שעות נוספות.
3. הולכים טוב עם כל דבר ומתאימים לאירועים בכל הגדלים
מכיוון שרצוי להזמין את מגשי הפירות לפי גודל המגש ולא לפי משקל, אפשר לשלב אותם בכל אירוע, בין אם מדובר בהרמת כוסית במשרד, ימי עיון או אירועים גדולים יותר כמו ימי הולדת או בר מצווה, וכל זה בהתאם לתקציב. בנוסף, מכיוון שפירות הם לא חלביים ולא בשריים, הם יכולים ללכת מצוין בשילוב עם מגוון מגשי אירוח בטעמים שונים שאנו באלי פרי מציעים כמו למשל: פוקאצ'ות, מאפים, אנטיפסטי, סלטים ועוד, וכמובן להוות קינוח בפני עצמו אחרי המנה העיקרית.
4. אין גבול לדמיון
חוץ ממגשים שמסודרים במגוון של צורות ומגשי פירות, יש כמה חידושים פחות צפויים בתחום. לדוגמה, היום מכינים מגשי פירות עליהם יש סושי מתוק שגם הציפוי וגם המילוי שלו הם למעשה פירות בצבעים שונים, כולל פירות יבשים שמוסיפים את הקראנצ'יות המתבקשת מסושי. עוד פיתוחים מעניינים הם שיפודי פירות עסיסיים ומגרים (אפשר גם להוסיף מפל שוקולד אם רוצים להיות קצת מושחתים...) ומגדלי פירות.
5. חוויה אקזוטית
למרות שישראל היא ארץ זבת חלב ודבש עם אקלים מגוון, יש עדיין לא מעט פירות שקשה למצוא על הצלחת ברוב הבתים (או שמסתפקים בגרסה המשומרת שלהם). בין הפירות האלו ניתן למצוא אננס, פירות יער, פסיפלורה, קרמבולה, ליצ'י ועוד. הפירות הללו מוסיפים לחוויה והופכים אותה להרבה יותר מיוחדת מאשר נגיסה בקרואסון או עוגת שמרים.